donderdag 4 april 2013

Zomaar een kaart


        Vandaag voor het eerst geen ijs op de sloot voor huis zou het toch de goede kant op gaan?
         De zon is er nu lekker bij maar het is nog verschrikkelijk koud wat zijn we er toch aan toe,lekker weer naar buiten. kunnen we onze nieuwe tafel gebruiken die we paasmaandag hebben gekocht hij is drie meter groot daar kunnen we met zijn allen mooi om heen zitten Maar dat zal nog wel even duren Ik heb gister weer een kaart gemaakt ik weet nog niet waar ik hem voor gebruik.
Hij is geloof ik wat donker maar ik hoop dat jullie hem goed kunnen zien Het papier heb ik een tijd geleden al eens gekocht bij Essie in Almere.daar volgen wij wel eens een workshop het merk is van Toga(Mademoiselle) een magnolia stempel de hoekpons is van joy crafts en de vlinders zijn van Martha Steward Ik wil Wendy Koorevaar welkom heten en de andere dames wil ik bedanken voor de lieve woorden op mijn vorige kaart Ik ben weer benieuwd wat jullie van deze kaart vinden.
 Leafs Tietje.

4 opmerkingen:

 1. Het ziet er weer mooi, lief en vrolijk uit, dit roosje, m'n roosje! Prachtig gemaakt! En wat de kou betreft, ik weet het niet...je zou toch denken dat die lente nu wel eens moet komen! Leuk om je hele gezin van de zomer om tafel te kunnen hebben, zo gezellig! Nu nog mooi weer...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier is het de hele dag al somber, nog geen zonnetje gezien maar als we het mogen geloven wordt het na het weekend eindelijk warmer joepie. Je kaartje vind ik een plaatje Tietje, echt super gedaan, mooie kleuren ook.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi kaartje Tietsje, zo mooi ingekleurd deze magnolia en leuk vrolijk scrappapier heb je gebruikt.
  En de mooie grote tafel die komt vast en zeker een keer vol deze zomer.

  Groetjes Sippie.

  BeantwoordenVerwijderen