maandag 7 juli 2014

Kerstkaart.


Maar weer een  een kerst kaart gemaakt met de 8 hoekige ster van Noor design.die mallen hebben allemaal een heel hoge heb gehalte De handschoentjes zijn van Marianne design de sneeuwvlok is van Joy evenals het papier.Ik kom op het heden om in de spam Ik kan er niet van af komen ben er wel klaar mee Is er iemand met tips ze zijn welkom.Ik wil jullie bedanken voor de reacties op mijn vorige kaart Ben weer benieuwd wat jullie ervan vinden.

6 opmerkingen:

 1. Prachtig kerstkaartje is inderdaad een mooie mal ik zag hem ook voorbij komen... :) Op het ogenblik heb ik vaak 1 spam berichtje, hopelijk wordt het niet meer... Ik zou je zo niet kunnen vertellen wat je eraan kan doen. Ik zag iemand anders die gewoon een heel nieuw blog had aangemaakt daardoor :( moet er niet aan denken.
  Groetjes Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Idd ze hebben een hoog HEB gehalte vandaar dat hij dus ook al in mijn bezit is hihi. Je kaartje is weer helemaal super. Geweldig mooi en van spam...........geen idee daar kan ik je niet mee helpen. Het enigste waar ik last van heb is dat mijn kalender op mijn blog niet zichtbaar is, maar zag dat dat ook bij andere is.

  liefs Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super mooie kaart Tietje!
  Het plaatje is ontzettend lief en de handschoenen en de sneeuwvlokken maken het helemaal af.
  Groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi is dit kerstkaartje Tietje...ook .prachtige stansjes gebruikt....
  Ik zou het echt niet weten van je spamoverlast....ik heb er "nog"geen last van....en hopelijk blijft dat zo...
  groetjes
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen