maandag 5 september 2016

Kleinzoon.


Op Donderdag 1 september zijn wij de trotse Pake en Beppe Geworden van een dachten wij  kleindochter. in het ziekenhuis geboren.Maar het moest de volgende dag nog door een kinderarts nageken worden.Toen kregen ze te horen dat ze ermee naar Groningen moesten het was niet duidelijk of het een meisje of een jongentje ze had de uiterlijke kenmerken van een meisje maar het bleek toch een jongentje te zijn.maar hij had hem niet goed ontwikkeld dus heeft hij nog vele operaties voor de boeg.Dan kom je er weer achter dat het toch niet zo gewoon is dat het gezond ter wereld komt.Mijn dochter heeft al 2 meisjes en nu dus toch een zoontje.we gaan er lekker van genieten. 
                                                                     

5 opmerkingen:

 1. Allereerst gefeliciteerd met jullie kleinzoon, Tietje.
  Wat sneu dat de kleine (en de rest van het gezin/familie) nog zoveel mee zal moeten maken. Heeft hij het Adrenogenitaal Syndroom? Na de geboorte van onze jongste zoon dachten ze namelijk in eerste instantie dat hij dat ook had en bleek het later een erfelijke nierafwijking te zijn.
  En nee, gezondheid is zeker geen vanzelfsprekend iets. Geniet van jullie kleinzoon. Het blijft een wonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Tietje,
  dat is heel mooi nieuws, de geboorte van een prachtige kleinzoon en ook heel verdrietig, als je weet wat hem nog allemaal te wachten staat..het is echt niet vanzelfsprekend dat alles goed gaat..geniet lekker van het mooie mannetje,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleinzoon. Wat een mooie baby! Het is heel vervelend wat het kleine manneke en jullie allemaal te wachten staat. Sterkte!
  groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van Harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleinzoon Tietje...Jammer dat er medicaties nodig zijn....
  ook hier zijn we 8 jaar geleden van een roze wolk gevallen...Onze jongste kleindochter heeft namelijk een gehoorverlies van 25 %, en loopt al sinds haar 2e jaar met hoorapparaatjes...ook dat komt nooit meer goed...is al heel dikwijls in het UMC in Antwerpen geweest....maar zelf gaat ze er heel laconiek mee om....
  Geniet maar lekker van he kleine mannetje hoor
  Groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd met jullie kleinzoon. Wat naar dat hij nog zoveel voor de boeg heeft. Heel veel sterkte.
  Je herfstkaartje is trouwens prachtig!
  Groetjes CAroline

  BeantwoordenVerwijderen