dinsdag 31 januari 2017

Weer eens een kaart.

Zo dat is een hele tijd geleden dat ik hier was.Inmiddels ben ik aan mijn linkerhand geopereerd en hebben wij een grote verbouwing achter de rug.Maar ik heb ondertussen niet stil gezeten.en heb nog wel een paar kaarten gemaakt. 
Ik hoop ook weer wat meer bij jullie langs te komen Ook wil ik jullie bedanken voor de leuke reacties om mijn vorige kaart ik lees ze altijd met veel plezier.

7 opmerkingen:

 1. Leuk dat je weer aan het kaartjes maken bent begonnen Tietje,je hebt een drukke tijd achter de rug en een operatie, een mens kan nu eenmaal niet alles tegelijk en moet je keuzes maken.
  Je kaart is prachtig, je bent het niet verleerd.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel leuk je weer te zien hier in blogland Tietje ...een paar maandjes afwezig geweest, hopelijk is de operatie aan je hand goed verlopen ...en alle rompslomp van de verbouwing achter de rug....Kan je weer heerlijk aan de freubel gaan....Het is een geweldig leuk kaartje wat je laat zien vandaag..
   Leuke sketch en een prachtig bloemenplaatje erop

   groetjes Rosina

   Verwijderen
 3. He Tietje!!! Super dat je er weerd bent en aan hetopknappen bent met... Schitterende kaart hoor met het mooie Noor/Joy papier. rustig aan xxx en groetjes Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Tietje,
  wat leuk je weer hier te zien. Gelukkig de operatie ook achter de rug en verbouwen. Druk dus.
  Maar je kaart is geweldig mooi hoor.
  Gr Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Tietje, inmiddels aan 2 handen geopereerd.....ik hoop dat je nu weer lekker kan knutselen hoor. En dat je kamer mooi is geworden! Je kaart is in ieder geval prachtig. Ik ben toevallig net met hetzelfde papier bezig.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Tietje, inmiddels aan 2 handen geopereerd.....ik hoop dat je nu weer lekker kan knutselen hoor. En dat je kamer mooi is geworden! Je kaart is in ieder geval prachtig. Ik ben toevallig net met hetzelfde papier bezig.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen